Alle turnsters 4e divisie door naar de finale

Onze turnsters 4e divisie hebben zaterdag 18 maart de laatste voorrondes geturnd in de Zasa hal te Doetinchem. Allemaal hebben ze het super goed gedaan en ze wisten ook allemaal een plek te bemachtigen voor de finale op 15 april.

Myrthe Brekveld, Marijn Penterman en Erin Holthaus mochten zaterdag de spits afbijten.
Ze hebben een stabiele wedstrjid geturnd. Myrthe behaalde een mooie 8e plaats en is als 7e door naar de finale . Marijn behaalde de 11e plaats en is als 14e door naar de finale. Erin werd zaterdag 12e en mag door als 12e naar de finale.
In de tweede wedstrijd kwamen Ella Wetzels en Dewi Ouwendijjk in actie. Demi Weerkamp kon helaas vanwege een blessure niet meedoen, wat betekent dat ze niet door kan naar de finale, omdat ze te weinig westrijden heeft geturnd. Jammer Demi, maar volgende keer  beter.
Ella en Dewi hebben beiden een goede wedstrijd geturnd en hebben laten zien dat ze een plekje in de finale waard zijn. Ella werd 6e en heeft zich als 7e geplaatst voor de finale Dewi wist zich zaterdag naar een mooie 9e plaats te turnen en mag als 14e door naar de finale.
Een hele mooie prestatie voor de meiden van ODIVAL.