BRONS voor Fenne

Fenne

Fenne Pit, Liz Saaltink, Eva Ormel, Dewi Ouwendijk en Merle Eekelder turnden zaterdag 3 februari in de turnhal van Doetinchem. Het ging om de tweede voorronde van de 4e en 5e divisie.

Als eerste waren de instappers 4e divisie aan de beurt:
Fenne Pit en Liz Saaltink.
Fenne was even haar balkoefening kwijt en turnde desondanks een keurige wedstrijd, wat beloond werd met een bronzen medaille.
Liz zat dit keer minder goed in de wedstrijd en behaalde een 10e plaats. Gelukkig is er 17 maart nog een 3e voorronde om zich te kunnen plaatsen voor de finale.
Eva Ormel (jeugd 2, 4e divisie) had op de balk dit keer niet helemaal haar zenuwen in bedwang. Ze viel twee maal van balk en werd dit keer 5e. Toch werd ze geplaatst voor de finale, omdat ze in de eerste voorronde 3e wist te worden.
Dewi Ouwendijk (pupil 2, 4e divisie) behaalde haar doel: ze eindigde 2 plaatsen hoger dan in de eerste voorronde. Op brug haalde ze zelfs een mooie 2e plaats en op vloer een 5e plek. In totaal werd ze 12e.
Merle Eekelder (junior, 5e divisie) haar harde werken werd beloond met een 7e plaats: maar liefst 13 plaatsen hoger dan in haar eerste voorronde.
Goed gedaan dames.