De Vereniging

Bestuur         Commissies             Leiding                Veilig sportklimaat

ACTUEEL: NIEUWE BESTUURSLEDEN GEZOCHT.

ODIVAL, Ontspanning Door Inspanning Voor Alle Leden, is ontstaan uit een fusie van E.G.V. en D.E.S. op 1 januari 1975. Als datum van oprichting is de datum van de oudste vereniging aangehouden, namelijk 28 januari 1927.

Onze vereniging is één van de grootste verenigingen uit Eibergen met ruim 680 leden. Het ledenbestand bestaat uit mensen van alle leeftijden. De lessen worden aangeboden aan peuters vanaf 2 ½ jaar, jeugd, volwassenen en ouderen. Er worden 20 disciplines aangeboden, waardoor er voor iedereen wel een sport te vinden is! Selectie, recreatief, ontspannend, inspannend, kortom iedereen kan op zijn of haar niveau bewegen bij ODIVAL.

Op onze website vindt u informatie over alle sporten die worden aangeboden, lesroosters, leiding en bestuur. Maar ook is er nieuws en een fotoboek te vinden, zodat u op de hoogte wordt gehouden van activiteiten en gebeurtenissen binnen de vereniging. Uiteraard vindt u ook informatie over het lidmaatschap. Mocht u geen prijs stellen op het plaatsen van foto’s op de site van u of uw kind, dan horen wij dat graag van u.

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op met de leiding of bestuur. Of mail naar redactie@odival.nl.