Stijgende lijn ODIVAL-trampoliners!

De tweede plaatsingswedstrijd in Ermelo is opnieuw met succes afgesloten. Deze kwalificatiewedstrijd in Ermelo werd opnieuw georganiseerd door de productgroep Trampolinespringen District Oost en Gymnastiekvereniging Sparta Ermelo. De wedstrijd werd gehouden in de Sportzaal van Ermelo, Wethouder Balvers. De trampolineselectie van Odival ging zaterdag gezamenlijk naar Ermelo waar de wedstrijd werd gehouden.
Voor Odival kwamen uit: Merle Eekelder, Isa Bekker, Loes Dwars en Kick van den Oetelaar.
In de eerste wedstrijd moesten Isa Bekker en Merle Eekelder strijden om de te behalen ereplaatsen.

Isa Bekker behaalde een bronzen medaille en Merle Eekelder behaalde een vierde plaats.
Het succes van de vorige wedstrijd werd echter nog overtroffen door geweldige scores en hogere plaatsing. Isa Bekker behaalde een zilveren medaille, een betere klassering en meer punten dan in de vorige wedstrijd. Een mooie stijgende lijn voor Isa die eigenlijk maar weinig tijd had om zich te verbeteren sinds vorige week in Ermelo.
Ook Merle Eekelder verbeterde zich ten opzichte van de vorige wedstrijd. Merle werd vierde ze kwam net 0.400 punt te kort om als derde op het erepodium te komen. Merle behaalde ook meer punten dan in de vorige wedstrijd een goede verbetering.
Isa en Merle springen beide in de categorie E pupil 1. Beide meisjes sprongen deze wedstrijd dan ook veel zekerder en maakten geen grote fouten.

In de tweede wedstrijd sprongen Loes Dwars en Kick van den Oetelaar. Loes deed in de vorige wedstrijd nog niet mee en deze wedstrijd was voor Loes dus de eerste keer om in een officiële wedstrijd mee te doen. Loes springt in de categorie E Jeugd gemengd. In de verplichte sprongserie, Oefening 2, moest Loes een tussensprong maken om balans te houden. Daardoor behaalde ze maar een score van 3 sprongen wat haar score erg omlaag haalde. Wel wist ze de tweede en derde keuze sprongserie beter uit te voeren maar de zenuwen speelden haar toch ook parten.Loes behaalde een zevende plaats.
Ook Kick moest in deze wedstrijd springen en behaalde een zesde plaats. Een goede verbetering ten opzichte van de vorige wedstrijd. Kick sprong in deze wedstrijd veel zekerder en netter.
Op naar de derde en laatste  plaatsingswedstrijd in Ruurlo op 10 mei in de Sporthal ’t Rikkenhage.