HipHop

Tijdens de hiphoplessen bij ODIVAL worden er verschillende hiphopstijlen aangeleerd. Van iedere style zijn er ‘basic movements’ waar aandacht aan besteed wordt. Choreografieën worden vaak gefilmd en op internet gezet. Kijk bijv. eens naar deze filmpjes op YouTube.

Een hiphop les bestaat uit een warming-up van ongeveer vijf minuten. Daarna worden de spieren getraind met buikspieroefeningen en stretchen.
Vervolgens gaan we aan de slag met een choreografie. Vaak worden er drie lessen besteed aan één choreografie, zodat de leerlingen de passen en de verschillende basicmovements goed onder de knie krijgen.
Ieder jaar werken we -na de zomervakantie- aan het in elkaar zetten van een showcase. Daarin kunnen de leerlingen verschillende dansen aan hun ouders, vrienden en familie laten zien.

Pre hiphop: t/m 12 jaar
Hiphop Beginners 12 +
HipHop Intermediate 12+
HipHop Advanced 14+

Er zijn twee wedstrijdteams. Om in een van deze teams terecht te komen zijn er open audities. Ook vragen de trainers af en toe jongens en meiden uit de reguliere groepen, wanneer ze denken dat zij geschikt zijn voor een team.

Kijk voor tijd en locatie op Lesrooster maandagwoensdag en donderdag.