Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

Wat doet een VCP?

Een VCP is het aanspreekpunt binnen ODIVAL voor een ieder die opmerkingen/vragen heeft over onderwerpen waarmee hij/zij zit en die deze wil bespreken met een onafhankelijk persoon binnen de vereniging. Om onafhankelijkheid te waarborgen, is besloten om de VCP niet in het bestuur op te nemen. Binnen ODIVAL zijn er twee VCP’s: Kirsten Eppink en Ton Schepers.

Wie kan bij een VCP terecht?
Iedereen. Sporters, ouders, beheerders van de locaties, bestuursleden, trainers en andere vrijwilligers kunnen bij de VCP terecht als ze een incident willen melden of als ze willen sparren over een onderwerp waar ze mee zitten.

Even voorstellen:

Mijn naam is Kirsten Eppink. Ik woon samen met Rob en onze dochters Puck en Zara in Eibergen. Puck en Zara zijn jaren gelden gestart met speeltuinturnen, daarna doorgegaan met turnen en momenteel dansen ze beide bij Odival. Op die manier ben ik in aanraking gekomen met de vereniging.  Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de vereniging van mijn kinderen en daarom heb ik mij aangemeld als VCP. Ik werk als adviseur voor een stichting die duurzame inzetbaarheid voor uitzendkrachten stimuleert. Mijn vrije tijd vul ik met hobby’s, sport, contact met vrienden/familie en vrijwilligerswerk.

Mijn naam is Ton Schepers. Ik woon sinds 1973 in Eibergen en ben in dat jaar ook lid geworden van ODIVAL. Naast het gewone sporten in de herengroep ben ik een groot aantal jaren bestuurslid/penningmeester geweest en heb ik regelmatig binnen de vereniging andere klussen uitgevoerd.
Sinds een aantal jaren ben ik met pensioen en vul mijn tijd met vele werkzaamheden in het Openluchttheater en nog een aantal andere bestuurlijke functies.
De rol als VCP binnen ODIVAL kan daar nog wel bij en op deze wijze kan ik mij ook weer een beetje verdienstelijk maken voor de vereniging.

kirsteneppinkKirsten Eppink06-40539312
odival.vertrouwenscontactpersoon@gmail.com
Ton Schepers
06-30016480
odival.vertrouwenscontactpersoon@gmail.com