Tren districtskampioen Oost!

Tren Meuleman heeft zaterdag 14 april tijdens de Duo Districtsfinale Noord en Oost maar liefst vier eerste plaatsen en twee tweede plaatsen behaald, een prachtprestatie.
De wedstrijd werd gehouden in Putten. Tren heeft zich daarvoor weten te plaatsen via een tweetal voorrondes.
Hij heeft zich op deze finale goed voorbereid op de trainingen. Door enkele extra trainingen heeft Tren zijn kunde behoorlijk weten op te krikken. Op diverse toestellen moest er wel wat verbeterd worden om een goede prestatie op de finale te kunnen maken.
Tren is een all-rounder pur sang en hij heeft zich op de toestellen waar hij in de vorige wedstrijden minder heeft gepresteerd, goed weten te verbeteren. Ook is er de laatste trainingen flink gewerkt aan kracht en lenigheid.

 

Tren met GOUD

Zaterdag was het dan zo ver. Met het hele gezin ging Tren richting Putten met toch wel enige zenuwen. Deze benjamin van 7 jaar turnt op niveau 20. In de eerste wedstrijd van de dag moest Tren zijn vaardigheden laten zien. Hij begon hij op voltige, waarna de andere 5 toestellen volgden. Tren heeft op alle toestellen prima gepresteerd, met name op de toestellen waar hij de vorige keer minder was, ging het perfect.

 

Tren behaalde vier 1e plaatsen (vloer, ringen, sprong en brug) en op voltige en rekstok behaalde hij twee 2e plaatsen.
Met een gouden medaille en een puntentotaal van 106.55 punten is Tren nu de districtskampioen van heel District Oost. Een knappe prestatie voor zijn eerste turnjaar.

Prachtig jongeman, veel succes en plezier!