IDC Sportploeg van het jaar!

De Eibergse Sport Federatie hield op 6 maart in café- zalencentrum De Klok in Eibergen de jaarlijkse ‘Rotor- sportverkiezingen van Eibergen, Beltrum en Rekken’. De eregast die avond was de burgemeester van Berkelland, Joost van Oostrum.

Eén van de titels die gewonnen kon worden, was sportploeg van het jaar 2014. Kandidaten voor deze prijs waren VIOS Beltrum (voetbal), de Insane Dance Crew van ODIVAL en De Molenruiters (paardensport).

De prijs ging naar onze Insane Dance Crew, mede omdat ze Nederlands kampioen zijn geworden bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) Dance.

Een hele knappe prestatie, zeker gezien de sterke concurrentie. Van harte gefeliciteerd!

ODIVAL was daarnaast ook sterk vertegenwoordigd in de categorie ‘Rotor-sporttalent van het jaar’: Rachel Nijbroek (turnen), Lot te Raa en Iris Bongers (streetdance, duo’s) en de Insane Dance Crew junior (streetdance, groepen) streden, samen met acht andere talenten, om deze mooie prijs. Helaas ging deze prijs niet naar één van onze talentjes. Jammer, maar de nominatie zelf is natuurlijk al een groot compliment waarvoor een oprecht “gefeliciteerd” op zijn plaats is.

Voor foto’s, klik hier!