Nieuwe bestuursleden gezocht

Beste leden, ouders/verzorgers van de jeugdleden,

zoals jullie wellicht hebben vernomen, hebben we afscheid genomen van onze voorzitter Isabelle ten Barge en secretaris Mirjam ter Maat. Wij hebben veel waardering voor de bijdrage die zij hebben geleverd aan ODIVAL.

Wij zijn al langere tijd op zoek naar nieuwe bestuursleden, maar met het vertrek van zowel de voorzitter als de secretaris groeit de urgentie om nieuwe bestuursleden te vinden.
Momenteel bestaat het bestuur van ODIVAL uit 2 bestuursleden en 1 aspirant bestuurslid. Dit is helaas niet voldoende om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Wij zijn daarom dringend op zoek naar nieuwe (mede)bestuursleden. Bent u zelf iemand of kent u iemand in uw omgeving, die een bijdrage wil leveren aan onze prachtige vereniging, dan willen wij graag met u in contact komen.

Er zijn diverse rollen vacant binnen het ODIVAL-bestuur, maar vele handen maken licht werk. Wat ons betreft behoort het zeker tot de mogelijkheden om een rol of werkzaamheden te verdelen over meerdere personen. U kunt zich dus ook samen met iemand anders aanmelden om samen te kijken op welk gebied u wat voor ons kunt betekenen.

Vanzelfsprekend zijn ook niet-leden van ODIVAL van harte welkom om ons te ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Carlijn Westerveld (odival.secretariaat@gmail.com) of
Annie Harmsen (odival.voorzitter@gmail.com).
Wij gaan graag met u in gesprek, om u te informeren of te bespreken wat u zou kunnen betekenen voor ODIVAL.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Annie Harmsen, Carlijn Westerveld, Gerda van Gelderen.