VACATURE: Trainer gym en (selectie)turnen m/v 14 uur per week

Met ruim 500 leden zijn wij één van de grootste verenigingen in Eibergen. Ons ledenbestand bestaat uit mensen van alle leeftijden, vanaf 2,5 jaar tot senioren. Wij bieden 20 disciplines aan, waardoor er voor iedereen wel een sport te vinden is!

Voor onze afdeling gym/turnen zijn wij zodra de coronamaatregelen binnensporten weer toelaten, op zoek naar een 

Trainer gym en (selectie) turnen m/v (ca. 14 uur per week)

De lessen worden gegeven op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag en bestaan uit:

  • Selectieturnen
  • Recreatief turnen
  • Kleutergym
  • Survivalgym

Wat heb je te bieden
Je bent in het bezit van gymnastiekleider niveau 3 of een vergelijkbaar niveau.  Je kunt goed met kinderen omgaan en bent geduldig. Onder jouw leiding hebben kinderen plezier in de sport en ontwikkelen zij zelfvertrouwen. Met jouw humor weet jij kinderen op een leuke manier te motiveren en stimuleren. En natuurlijk ben je creatief. De kinderen van de survivalgym verwachten afwisseling en uitdaging! Je bent naast je vaste lesuren bereid om op zaterdagen te begeleiden bij turnwedstrijden.

Wat bieden wij
Je komt terecht in een professionele organisatie en een fijne werkomgeving. Wij staan voor goed werkgeverschap en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een dienstverband in eerste instantie voor 1 jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Opleiding en bijscholing behoren tot de arbeidsvoorwaarden. Goede salariëring, inclusief reiskostenvergoeding. Over het aantal uren kunnen we praten. 

Solliciteren
Ben je enthousiast? Laat het ons weten via odival.secretariaat@gmail.com. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze voorzitter, Annie Harmsen, via 06-42957986.