Sjoerd en Tren op landelijke wedstrijd in Emmeloord

In het nieuwe turnjaar 2020 hebben Sjoerd de Groot en Tren Meuleman van gymnastiekvereniging Odival Eibergen afgelopen zaterdag in Emmeloord goed gepresteerd. Sjoerd en Tren turnen op landelijk niveau in de 3e en 2e divisie.  Deze twee jonge turners van 8 en 9 jaar moesten afgelopen zaterdag tegen een groot deelnemersveld turnen.

Sjoerd deed mee in de landelijke 3e divisie niveau NTS instap 17 tegen een deelnemersveld van 34 turners. Het was voor Sjoerd de tweede wedstrijd van dit turnseizoen. Sjoerd wist zich naar een 10e plaats te turnen met een eindscore van 104.00 punten. Op vloer, ringen en rekstok wist hij respectievelijk een 5e en twee 7eplaatsen te behalen. Of hij met deze plaatsing door is naar de landelijke kwart finale  weten we waarschijnlijk komende week.

Ook Tren heeft zich goed verweerd in de voor hem eerste wedstrijd van het seizoen 2020.

Tren doet mee in de landelijke 2e divisie niveau NTS instap 16. Voor Tren was het de eerste wedstrijd van het seizoen in een landelijke sfeer. Er werd door de turners een mooie wedstrijd van gemaakt. Tren behaalde een 11e plaats met 92.50 punten. Op ringen en sprong wist hij een 6e en een 7e plaats te behalen. Tren heeft nog een maand om zich voor zijn tweede wedstrijd voor te bereiden in Twello.