Dringende oproep: welke penningmeester komt ons team versterken?

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast bestuur van 5 dames, hebben respect voor elkaar, staan open voor elkaars mening en ideeën. Wij dragen allen op onze eigen manier bij aan het bestuur, door de diversiteit van onze achtergrond, lees dagelijkse werkzaamheden, kennis van en betrokkenheid bij ODIVAL.

Waar zijn wij mee bezig?

Wij vergaderen 1 keer per 3 a 4 weken op maandagavond van 19:30 tot uiterlijk 22:00 uur. En houden ons bezig met het dagelijkse reilen en zeilen van de vereniging.  Ook houden we ons bezig met toekomstige ontwikkelingen, hebben we overleg met stakeholders, zoals collega-gymverenigingen, gemeente, sportkoepel Berkelland enz. Als bestuur zijn we ook werkgever en hebben we regelmatig overleg met onze leiding.

Het bestuur van ODIVAL is dringend op zoek naar versterking.

Op de ledenvergadering van 3 april 2017 zal penningmeester Gerda van Gelderen haar functie neer leggen. Gerda is afgelopen 4 jaar penningmeester geweest, in een turbulente tijd. Wij zijn dus in eerste instantie op zoek naar een nieuwe penningmeester.

De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de mail bestemd voor de penningmeester, controle van contributie-inning, betalingen uitvoeren in telebankieren, boeken van de administratie in Muisonline en het uitvoeren van de salarisadministratie in Salaronline. Deze werkzaamheden vragen gemiddeld 2 tot 3 uur per week tijd. De functie kan relatief simpel opgedeeld worden, zodat de werkzaamheden cq taken door meerdere personen kunnen worden gedaan, met ieder een eigen takenpakket.

Dus spreekt het financiële gedeelte van de vereniging jou aan en ben je cijfermatig onderlegd, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. Daarbij is het niet noodzakelijk dat je lid bent of kinderen hebt die lid zijn van de vereniging. Heb je interesse om deze taak op je te nemen of om een gedeelte van de taken uit te voeren, dan horen we graag van jou. Mocht je behoefte hebben aan een nadere toelichting of heb je vragen, laat het ons weten.

Je reactie of vragen kun je mailen naar odival.voorzitter@gmail.com of je mag bellen met onze voorzitter, Annie Harmsen, telefoonnummer 06-42957986.