Algemene Ledenvergadering maandag 1 april

Beste leden, ouders, verzorgers,

Wij willen u van harte uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 1 april.
 
Tijdens het eerste gedeelte van de avond is de ALV. Wij hebben Inge Krabben bereid gevonden om toe te treden tot het bestuur. Met de toetreding van Inge tot het bestuur zijn de functies van het secretariaat en penningmeester weer ingevuld. Tamara Woertman beheert het secretariaat en Inge zal na benoeming het penningmeesterschap over nemen van Gerda.Wij zijn nog wel op zoek naar algemeen bestuursleden. Mocht je interesse hebben, dan mag contact opnemen met één van ons. Tijdens de ALV vindt ook de huldigen van de 25jarige- en 40jarige jubilarissen plaats, zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging. 
 
Na de pauze willen we graag met u van gedachte wisselen over de huidige situatie van verenigingen en ODIVAL in het bijzonder, hoe kan de toekomst eruit zien voor de vereniging en wat betekent dit voor ODIVAL.
 
Om te zorgen dat het een interactief en boeiende avond wordt met een humoristische inslag, staat tweede deel van de avond onder leiding van Marco Groen en Frans Miggelbrink. Marco begeleidt ons, het bestuur, vanuit het traject van de Rabobank. Frans Miggelbrink is bekend van zijn columns in de Gelderlander en video’s in de online editie, verder is Frans ook bekend van de oudejaarsconference in het Amphion theater. Hij zal de avond op ludieke en boeiende wijze aan elkaar praten en samenvatten.
 
Wij hopen op een mooie opkomst zodat we een boeiende, interessante en bovenal een gezellige avond mogen beleven.
 
Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur.
Plaats:     Grand Café de Klok, Grotestraat 84 te Eibergen.
 
Met vriendelijke groet,
Annie Harmsen,
voorzitter, gymnastiekvereniging ODIVAL te Eibergen.
06-42957986